Κάμπερνετ σοβινιόν, τεμπρανίλο και γκαρνάτσα. Έντονο κερασί χρώμα με βιολετί αποχρώσεις, βαθύ και φωτεινό. Στη μύτη έχει καλή ένταση με καθαρό και έντονο αρωματικό χαρακτήρα που θυμίζει ώριμα φρούτα με μια κομψή πινελιά βιολέτας. Η γεύση είναι απαλή, με τις τανίνες να συνδυάζονται με ανθικές νότες που οδηγούν σε μια μακρά και κομψή επίγευση.
Τύπος κρασιού: Νέο Ερυθρό Κρασί
Σταφύλια: Κάμπερνετ σοβινιόν, τεμπρανίλο και γκαρνάτσα
ΔΟ: ΔΟ Πενεδές
Χώρα προέλευσης: Ισπανία
Αλκοόλ: 13%
Έτος: 2020
Black by Sinner Wine - Ερυθρός Οίνος
Εσοδεία 2019
Οινοποιείο που βρίσκεται στην Αράντα ντελ Ντουέρο, Μπούργος, Ισπανία
Ποικιλία Τεμπρανίγιο – Αλκοόλ 13.5%
Οπτική φάση: Ως ερυθρός οίνος, κερασί με μπλε άκρες.
Οσφρητική φάση: Στη μύτη είναι ένας απαλός, φρουτώδης και αρωματικός οίνος με τη γλυκύτητα ενός νέου οίνου στον ουρανίσκο.
Οίνοι από την Ισπανία
{"Ageing":"12 μήνες σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια.","First vintage":"1994","Wine type":"Κόκκινο. Crianza","Fermentation":"Σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Χειρονακτική συγκομιδή. Οκτώβριος 2015","Colour":"Βαθύ κόκκινο χρώμα με ελαφριές ρουσέτ αποχρώσεις.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75cl και 1.5Lt","Soil":"ασβεστολιθικά μάρμαρα","Nº of bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75L","Taste":"Καλή ισορροπία στο στόμα με οξύτητα και τανίνες σε αρμονία. Ένα μακρύ, καθαρό και αρωματικό φινάλε με πικάντικο χαρακτήρα.","Aroma":"Στη μύτη, καλά ενσωματωμένη βανίλια και κανέλα με μούρα και δαμάσκηνα.","Farming":"Βιολογική Γεωργία","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}
Φτιαγμένο από τα καλύτερα σταφύλια Tempranillo που επιλέχθηκαν από τους παλαιότερους αμπελώνες μας, συλλεγμένα με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομημένα στο τραπέζι επιλογής.
Μαλολακτική ζύμωση και περαιτέρω παλαίωση για 24 μήνες σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες.
Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί.
Φιάλη: 0,75L
Φιάλη Magnum: 1,75L
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Έτος φύτευσης: 1982
Ρίζα: Richter 110 και Chasela 41
Υψόμετρο: 537 μέτρα
Αλκοόλ: 14,5º
Επιφάνεια: 3,6 Ha
Εκπαίδευση: Θάμνοι
Διάταξη φύτευσης: 2,35 x 1,20 μ
Φιάλη: Ιανουάριος 2021
Παραγωγή: 987 φιάλες. 5.500 κιλά/Ha (Η επιτρεπόμενη απόδοση του Tempranillo είναι 6.500 κιλά/Ha)
2018
ΣΥΛΛΟΓΗ
Χειροποίητη συγκομιδή σε κιβώτια των 12 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Χειροκίνητη αποστέρηση και ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 1.500 λ.
Μαλολακτική ζύμωση σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες. Παλαίωση πάνω στις οινολάσπες του για 25 μήνες.
Δεν εφαρμόζεται ή εφαρμόζεται πολύ λίγο batonnage στο οινοποιείο μας, καθώς η προστασία από την οξείδωση συμβαίνει φυσικά από μόνη της με περίπου 5 εκ. οινολάσπες σε κάθε βαρέλι.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Tiramisu - νότες καφέ, κρέμας και κακάου. Τολμηρό, με καλά δομημένη στρογγυλή αίσθηση στο στόμα και μακράς διάρκειας φινίρισμα. Θα κοσμεί ευχάριστα μια συλλογή για πολλά χρόνια που έρχονται.
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Διάταξη: Richter 110 και Chasela 41
Έτος φύτευσης: 1982
Περίπου υψόμετρο: 537 μέτρα
Αλκοολικός βαθμός: 14,5º
Παραγωγή: 987 φιάλες
Σταφύλια Tempranillo που συλλέγονται με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομούνται στο τραπέζι επιλογής. Ζυμώνονται σε μικρές κωνικές ανοξείδωτες δεξαμενές.
Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε νέες γαλλικές δρύινες δεξαμενές, ακολουθούμενη από μια διαδικασία παλαίωσης όπου παραμένει για 20 μήνες.
Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί.
Χρώμα: Όμορφο ρουμπινί-κερασί χρώμα.
Τύπος κρασιού: Κόκκινο. Δημιουργός / Υψηλή Έκφραση. Βιολογικό.
Προέλευση: D.O.Ca. Rioja
Ποικιλία σταφυλιών: 100% Tempranillo
Καλλιέργεια: Βιολογική Γεωργία
Έδαφος: ασβεστολιθικά μάρμαρα
Συγκομιδή: Συλλογή με το χέρι. Οκτώβριος 2015
Πρώτη σοδειά: 2011
Αριθμός φιαλών που παράγονται: 7.000
Ζύμωση: Μηλογαλακτική σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλια.
Παλαίωση: 20 μήνες σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλια.
Μέγεθος φιάλης: 0,75cl
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Πρότυπο: Richter 110 και Chasela 41
Έτος Φύτευσης: 1982
Έδαφος: Finca San Andrés. Ασβεστολιθική άργιλος με πολλές πέτρες και πλούσια σε μέταλλα. Έχει κλίση προς βορρά και είναι προστατευμένο από τα μεγάλα βουνά που το κρατούν ζεστό το χειμώνα, με λίγες επαφές. Όταν ο ήλιος ανατέλλει, οι ακτίνες θερμαίνουν τη γη έως και 3 ώρες πριν από τη δύση του ηλίου, επιτρέποντας έτσι μια καλή ανάπαυση.
Περίπου υψόμετρο: 537 μέτρα
Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών.
Επεξεργασία: Η ζύμωση πραγματοποιείται σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα, η μαλολακτική σε γαλλικό δρύινο ξύλο (μέτρια καβουρδισμένο), με παλαίωση πάνω στις λεπτές οινολάσπες, εφαρμόζοντας το σύστημα batonnage για περίπου 14 μήνες.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Λεπτή μύτη με μύρτιλα και μια πινελιά καπνού. Πολύ λίγη παρουσία δρυός, που αφήνει χώρο για κάποια μαύρα φρούτα και λεπτά δέρματα, με πολύ καλά ενσωματωμένα τανίνες. Κομψό, χωρίς υπερβολές, πολύ ευχάριστο, με καλή προοπτική.
Αλκοολικός βαθμός: 14.
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Πρότυπο: Richter 110 και Chasela 41
Έτος Φύτευσης: 1982
Περίπου υψόμετρο: 537 μέτρα
Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών
Αλκοολικός βαθμός: 14.5º
Παραγωγή: 3092 φιάλες των 0.75 cl
{"Elaboration":"Επεξεργασία: Αφαίρεση των σταφυλιών στο κελάρι και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Μαλολακτική ζύμωση σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες.","Pattern":"Μοτίβο: Rupestris du lot,","Approximate altitude":"Περίπου υψόμετρο: 580 μέτρα.","Collection_short":"Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών","Variety_short":"Ποικιλία: Tempranillo 100%","Year of plantation_short":"Έτος φύτευσης: 1917, 1942, 1953, 1964","Alcoholic Degree_short":"Αλκοολικός βαθμός: 14.5º","Approximate altitude_short":"Περίπου υψόμετρο: 580 μέτρα","Year of plantation":"Έτος φύτευσης: 1917, 1942, 1953, 1964.","Land":"Έδαφος: Finca Mojón de Labastida. Σιδηρούχος άργιλος με ρηχό βάθος εδάφους και πολλούς θραυστούς άμμου που προστατεύουν από τον Βορρά από ορεινές πέτρες και συκιές.","Alcoholic Degree":"Αλκοολικός βαθμός: 14.5º","Pattern_short":"Μοτίβο: Rupestris du lot,","Tasting notes":"Σημειώσεις γεύσης: Έντονη και φρουτώδης μύτη. Σημειώσεις από κεράσι, σμέουρο και πιπέρι. Μεγάλο, δομημένο και μακρύ φινίρισμα.","Production":"Παραγωγή: 2082","Collection":"Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών.","Production_short":"Παραγωγή: 2082","Variety":"Ποικιλία: Tempranillo 100%"}
Αυτό το κρασί είναι το αποτέλεσμα της ήπιας πίεσης μιας επιλογής από τα καλύτερα βιολογικά σταφύλια Tempranillo μας, που συλλέχθηκαν χειροκίνητα στον αμπελώνα μας El Alto de Mindiarte.
Τύπος κρασιού: Ροζέ. Βιολογικό
Προέλευση: D.O.Ca. Rioja
Ποικιλία σταφυλιών: 100% Tempranillo
Καλλιέργεια: Βιολογική γεωργία
Έδαφος: ασβεστολιθικά μάρμαρα
Συγκομιδή: Χειροποίητη. Οκτώβριος 2019
Πρώτη σοδειά: 2018
Αριθμός φιαλών που παράχθηκαν: 3.000
Μέγεθος φιάλης: 0,75cl
Ροζέ από το Sinner Wine - Ροζέ Κρασί
Εσοδεία 2021
Κρασί από το Τολέδο, Καστίγια-Λα Μάντσα, Ισπανία:
Ποικιλία Γκαρνάτσα - Αφρώδες Ροζέ Κρασί – Αλκοόλ 9%
Φτιαγμένο με επιλεγμένα σταφύλια με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη όπου αποκτά φυσικούς αφρούς.
Οπτική φάση: Έντονο ροζ χρώμα, που αναδεικνύει τους φωτεινούς τόνους του.
Οσφρητική φάση: Το ροζέ κρασί μας από Γκαρνάτσα είναι ελαφρύ, φρέσκο και φρουτώδες.
Κρασιά από την Ισπανία
Ποικιλία: Garnacha 100%
Έτος φύτευσης: 1917. 103 ετών αμπέλια που έχουν φτάσει σε ύψος 160 εκ.
Ρίζα: Rupestris du lot
Υψόμετρο: 542 μέτρα
Αλκοόλ: 15º
Επιφάνεια: 0,215 εκτάρια
Εκπαίδευση: Θάμνοι
Πλαίσιο φύτευσης: 1,60 x 1,60 μ
Φιάλη: 19 Σεπτεμβρίου 2019
Παραγωγή: 732 φιάλες, 800 κιλά. 3.700 κιλά/εκτάριο (η επιτρεπόμενη απόδοση Garnacha είναι 6.500 κιλά/εκτάριο)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Συλλέγεται με το χέρι σε κιβώτια των 12 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Αφαιρείται ο στέλεχος, οι αλκοολικές και μαλολακτικές ζυμώσεις πραγματοποιούνται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 1.000 λ. Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει σε χρησιμοποιημένα γαλλικά δρύινα βαρέλια για μόλις 9 μήνες προκειμένου να διατηρηθούν οι λεπτές νότες και ο εξαιρετικός χαρακτήρας.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εντατικά και ζωντανά κόκκινα φρούτα - βατόμουρα, κόκκινα φραγκοστάφυλα συνδυασμένα με μια φωτεινή, ζωντανή οξύτητα. Για να ολοκληρωθεί, η θεαματική ανθώδης μύτη αιωρείται πάνω από όλα.
Κρασί: Κόκκινο Κρασί
Ποικιλία: Garnacha 100%
Ρίζα: Rupestris du lot
Ονομασία προέλευσης (DO): Πιστοποιημένη DO Rioja
Αλκοολικός βαθμός: 15º
Παραγωγή: 732 φιάλες
Ποικιλία: Viura 100%
Έτος φύτευσης: 1.948
Ρίζα: Rupestris de lot, μία από τις παλαιότερες υπάρχουσες ρίζες
Υψόμετρο: 525 μέτρα
Αλκοόλ: 13,5º
Επιφάνεια: 1,1 Ha
Σύστημα καλλιέργειας: Θάμνοι
Πλαίσιο φύτευσης: 1,80 x 1 μ (πολύ ασυνήθιστο)
Φιάλη: 17 Σεπτεμβρίου 2019
Παραγωγή: 1.632 φιάλες, 5.500 κιλά/Ha (η επιτρεπόμενη απόδοση της Viura είναι 8.520 κιλά/Ha)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Συλλέγεται με το χέρι σε μπανιέρα από ανοξείδωτο χάλυβα 2.000 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Μόλις φτάσει στο οινοποιείο, πηγαίνει κατευθείαν στον πιεστήριο και ζυμώνεται σε βαρέλια γαλλικής δρυός. Μεταφέρεται και ωριμάζει για 7 μήνες στο ίδιο βαρέλι με εβδομαδιαία ανακάτεμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Καθαρό, φωτεινό σχεδόν διαφανές χρώμα. Στη μύτη εμφανίζονται αρώματα από άνθη λίνδου, ξύλινες νότες και γκρέιπφρουτ. Αρωματικό και γευστικό, στο στόμα είναι στρογγυλό και ισορροπημένο με ευχάριστη επίγευση.
Κρασί: Λευκό κρασί
Έτος φύτευσης: 1948
Ποικιλία: Viura 100%
Αλκοολικός βαθμός: 13,5º
Παραγωγή: 1.632 φιάλες
Arde by Sinner Wine - Λευκό Κρασί
Εσοδεία 2021
Κρασί με Ονομασία Προέλευσης Jumilla, Murcia, Ισπανία
Ποικιλία Verdejo - Αλκοόλ: 12.5%
Οπτική φάση: Παρουσιάζουν κάποιες κίτρινες αποχρώσεις με κάπως πράσινες ανταύγειες.
Είναι ένα είδος φρέσκου, έντονου, μεταλλικού κρασιού με ορισμένες εσπεριδοειδείς και λευκές φρουτώδεις νότες.
Κρασιά από την Ισπανία
Ποικιλίες: Tempranillo 100%.
Αμπελώνας: Οι αμπελώνες ανήκουν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια, γεγονός που μας επιτρέπει να ελέγχουμε τις παραγωγές, τις θεραπείες που πραγματοποιούνται και την επιλογή των διαφορετικών αμπελώνων για να παρασκευάσουμε τους διάφορους τύπους κρασιού μας. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρούμε τακτικά τους στόχους ποιότητας μας.
Επεξεργασία: Ανθρακούχα μακροχρόνια εκχύλιση με έλεγχο θερμοκρασίας.
Σημειώσεις γεύσης: Κερασί κόκκινο με μέτριο-υψηλό επίπεδο, έχει καθαρά αρώματα κόκκινων φρούτων, με νότες γλυκόριζας. Η γεύση του ξεχωρίζει στο στόμα, επίμονη και συνοδευόμενη από ισορροπημένη οξύτητα και μαλακούς τανίνες.
Ποικιλίες: Tempranillo 100%
Κρασί φτιαγμένο με 80% σταφύλια Tempranillo και 20% ποικιλία Graciano από το οικολογικό αμπέλι Alto de Mindiarte, που συλλέγεται χειροκίνητα σε μικρές κούτες και επιλέγεται σε τραπέζι επιλογής.
Επεξεργασία σε στυλ Bordeaux, με αποσπασμένα και θρυμματισμένα τσαμπιά.
Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε νέες αμερικανικές και γαλλικές δρύινες βαρέλες, ακολουθούμενη από μια διαδικασία παλαίωσης όπου παραμένει για 18 μήνες.
Μετά από αυτή τη διαδικασία, το κρασί έχει μια ελάχιστη παραμονή 12 μηνών στη φιάλη.
Τύπος κρασιού: Κόκκινο. Crianza. Βιολογικό
Προέλευση: D.O.Ca. Rioja
Ποικιλία σταφυλιών: 80% Tempranillo. 20% Graciano
Καλλιέργεια: Βιολογική Γεωργία
Έδαφος: ασβεστολιθικά μάρμαρα
Πρώτη σοδειά: 2004
Αριθμός φιαλών που παράγονται: 35.000
Μέγεθος φιάλης: 0,75cl & 1,5 lt.
Φτιαγμένο με το παραδοσιακό μείγμα Μακαμπέο, Σαρελλό και Παρελλάδα. Αυτή η κάβα παραμένει τουλάχιστον 18 μήνες σε παλαίωση. Είναι φωτεινή, ανοιχτό κίτρινη σε χρώμα, και προσφέρει ένα κομψό άρωμα, σε τέλεια ισορροπία με τις φρουτώδεις νότες. Με πολύ ήπια γεύση, επιτρέπει να εκτιμηθούν οι νότες λευκού φρούτου και μια καλά ενσωματωμένη ανθρακικότητα με ισορροπημένη οξύτητα.
Μέγεθος: 75 cl
Το 2014, ένα από τα πιο εμβληματικά μας προϊόντα κυκλοφόρησε: το Vermouth Vintage Espinaler 50cl. Λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, το 2019 γεννιέται το νέο Vintage Vermouth σε μορφή 1 λίτρου, με την ίδια ποιότητα όπως πάντα αλλά με διπλάσια περιεκτικότητα. Μια νέα μορφή που ξεκινά μια συλλεκτική φιάλη, η οποία με τα σχέδιά της αφηγείται τι είναι η Εμπειρία Espinaler και πώς έχει εξελιχθεί η ιστορία της μάρκας μέχρι σήμερα.
Το Espinaler Vintage Black Vermouth είναι ένα vermouth που χρησιμοποιεί παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Περισσότερα από 80 αρωματικά βότανα μαλακώνονται με ένα υψηλής ποιότητας ξηρό κρασί που του δίνει μια μοναδική γεύση. Από τα περισσότερα από ογδόντα αρωματικά, μπορούμε να επισημάνουμε φυτά όπως η Κρητική Δίκταμος, η Κίνα και η Αρτεμισία η κοινή. Το Espinaler Red Vintage vermouth παρουσιάζεται σε διαφανή φιάλη εκτυπωμένη σε μαύρο χρώμα με διάφορα εταιρικά μοτίβα και σε μορφή 50 cl και 15% vol.
Μέγεθος: 1L, 50cl
Εξαιρετικό ποτό φτιαγμένο με παραδοσιακό τρόπο σύμφωνα με αρχαία συνταγή που κληρονομήθηκε από τον Ντον Καρμέλο Ροντρίγκεζ, ιδρυτή της αποσταγματοποιίας μας. Αναμειγνύοντας με λεπτότητα τα καλύτερα κακάο, αυτά θρυμματίζονται και αναμειγνύονται μέχρι να σχηματίσουν μια νόστιμη πραλίνα, στην οποία προσθέτουμε το καλύτερο μυστικό, δώδεκα συστατικά βασισμένα σε φρούτα και ποτό που κάνουν τη σοκολάτα Yara την καλύτερη και μοναδική της κατηγορίας της για το χρώμα της, το λεπτό άρωμά της και την γεύση της στον ουρανίσκο. Στο στόμα, εξαιρετικές νότες φρυγανισμένου ψωμιού και γλυκών φρούτων, που την κάνουν μαγική για την ισορροπία και την τυπικότητά της σε όλα τα συστατικά της.
17 % αλκοόλ βόλ.
Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας: 1 παλέτα (60 κουτιά)
Κουτί: 31x24x32εκ
Κουτί: 12 μπουκάλια